Kommentare til Gammeldags fastelavnsboller

se opskriften her

c  -  2020-02-21 15:47:38
Cremen skal omrøres hele tiden indtil den når kogepunktet og den tykner. Så er den klar. Husk nu højest middel varme.

Lisbeth   -  2020-01-29 17:12:40
Super opskrift

Linda   -  2018-02-08 20:18:23
God opskrift, tilsatte godt nok lidt kardemommen. Bollerne bliver dejlige luftige

Charlotte  -  2017-01-22 18:56:00
Lækker opskrift. 👍🏻

Fru Frost  -  2015-02-21 08:38:42
Dejligt nemme boller. Jeg erstatter nogle gange syltetøjet med en tynd skive marcipan, og det er superlækkert. Jeg bruger gerne chokoladeglasur på bollerne, og så er de væk i løbet af nul komma fem.

Amalie  -  2014-03-01 09:36:03
Mums. De smagte himmelsk. Dem skal jeg lave igen😃😃😃

Simon og Trine   -  2013-02-08 13:07:37
Men kan sagtens lave halv portion af creamene er vores erfaring. Nemme at lave og god opskrift! Men stod med en halv gryde creamene tilbage. :)

Marianne Søgaard  -  2013-01-25 10:56:50
Det er første gang nogensinde, at jeg har kunnet få creme og syltetøj til at blive inde i bollerne, når de bliver bagt. Så tak for det. Super god opskrift!

Dr. M  -  2012-02-18 18:41:18
Super god opskrift. Fik 16 fine fastelavnsboller ud af portionen. Til dem der har haft problemer med cremen: HUSK at røre Maizena majsstivelsen ud i gryden mens mælken stadig er KOLD. Ellers får man sværere ved at opnå den cremede konsistens, og cremen kan derfor blive for tynd. Derudover vil det måske også være en idé at starte med at lave cremen, så den kan nå at køle ned inden brug. Nedkølingen gør den også tykkere. :-)

LineO  -  2012-02-16 14:34:41
Jeg kan bestemt ikke få 18 boller ud af potionen, men kun 10 stk.

Anette  -  2011-03-12 13:53:37
Super gode og nemme at lave!

Anette  -  2011-03-04 12:10:37
EEEEELSKER denne opskrift.

  -  2011-03-03 21:23:37
LOVELY fastelavnsboller! Det bedste fif er at bruge "bagefast kagecreme" (fås i Kvickly). Det er et nyt brand, som virker (flyder ikke ud af bollerne). Og så brug 75 g gær + lidt kardemomme. De bliver fantastiske!

ditte  -  2011-02-16 10:33:28
hvor længe kan de holde sig ? Kan man evt fryse bollerne inden man bager dem så man kan "friskbage" dem en anden dag ?

  -  2011-01-19 21:12:48
mums, jeg har lige bag dem og de smager kanon:-)! men brugte nu min mor cremen - da den altid dur.

Betina  -  2010-02-17 16:02:02
18 stk passer fint. Så bliver de fine og tilpas store. Så rul de to klumper dej ud i ca 30*30 cm og del hver i 9 stykker. Så passer det.

Betina  -  2010-02-17 15:58:13
Mums de er gode. Har brugt færdiglavet kagecreme. Kan klart anbefales. Det er nemt og godt.

M & M  -  2010-02-14 13:45:36
de ser sørme da gode ud :b

Pia  -  2010-02-10 15:13:50
Dipsy - Der står man skal dele dejen i 2 lige store stykker, hvorefter man ruller ud og deler i 10-12 så skal vist nærmere blive til godt 20 stk.. :D Har ikke selv prøvet opskriften endnu, men skal prøve den en af dagene.. :)

  -  2010-02-09 17:24:39
i stedet for creme kan man bruge vanille budding.. Husk den skal være kold inden brug.

Dipsy  -  2010-02-05 05:41:10
Lidt forvirrende at der står 18 i antal, men 10-12 i opskriften. Hvor mange skal det mon være?

Bethina  -  2010-01-04 10:43:25
ja MIN crene lykkedes altså heller ikke. Den var helt tynd... :-(

i love it  -  2009-06-21 16:02:48
mumzzz mumzz det er nogle super laekre boler vi har her muzz dem skal jeg lave en anden gang igen

Christian  -  2009-02-24 13:51:32
Har lavet dem 2 gange på 4 dage.. Og de er super lækre.. :-)

Fastelavnsbolleglad :)  -  2009-02-23 17:35:15
Det lyder til at være en alle tiders opskrift! Jeg er i fuld gang. Bollerne er ved at efterhæve, og ovnen er tændt! Jeg smeltede noget mørk chocolade istedet for syltetøj, tror det bliver godt :D

Lina  -  2009-02-22 12:50:41
Hvor ser de bare lækkre ud. Glæder mig til at lave dem.. :)

M&M  -  2009-02-20 12:39:43
Rigtig lækre og nemme fastelavnsboller. Vi lavede vores egen hindbær syltetøj - Mums.

  -  2009-02-20 12:30:30
som fyld kan man også komme kold nougat i, har skåret tynde skiver og lagt på midten af dejen... det smager super godt og det splatter ikke ud...

Katja  -  2009-02-18 13:08:16
Alt fyldet falder ud når jeg laver dem, ved ikk hvad jeg gør forkert??

  -  2008-04-29 14:47:53
Tips: put evt chokolade glasur på uden syltetøj nammmmmmmmmmmmmm

Foxie  -  2008-02-06 14:36:49
Dette er 3. gang jeg laver dem xD det er en succes hver eneste gang !! (:

Bettina  -  2008-01-18 09:18:59
Verdens bedste fastelavnsboller.. Det er en rigtig nem dej at arbejde med... lige for børn... overhovedet ingen klistret dej.. suoer lækre boller der stærkt kan anbefales... ;)

  -  2007-04-02 11:58:47
god kage

tunfiskae  -  2007-04-02 11:58:25
god m

Karina  -  2007-02-22 20:13:03
Hold da op, hvor er det bare nogle gode fastelavnsboller... Jeg kom dog ved en fejl til at bruge en hel pakke gær, men det blev de bare dejligt luftige af. og så tilsatte jeg også lige lidt kardemomme - det giver sådan en dejlig smag.

Lena  -  2007-02-22 19:05:31
Var gode, cremen mislykkes helt så jeg brugte pulver creme kan godt bruges. Alt creme og syltetøj faldt ud, men gode aligevel. kom nouga i nogen af dem i stedet for syltetøj. super!

Kaja  -  2007-02-13 19:32:44
Super lækre :) kan kun anbefales..

  -  2007-02-11 14:28:55
God opskrift! Jeg lavede den med mine to små søskende, og den var men og ligetil for dem.

malle  -  2007-02-11 12:00:03
nam nam - det smager rigtig godt og er nemt at lave .

  -  2007-02-04 18:11:49
prøv det det er nemt og smager himmelsk

Foxie  -  2007-02-03 16:09:59
Uhhm . ! Dém skal jeg bare lave i vinterferien ! XD

Camilla  -  2005-01-01 01:01:01
Bare når man ser på billedet, får man løst til at smage!!

Nicolaj  -  2005-01-01 01:01:01
Der findes ikke bedre. Uhmm

Susanne  -  2005-01-01 01:01:01
Det er de bedste boller jeg har smagt. Superlækre

Julie  -  2005-01-01 01:01:01
Rigtig gode - men bliver hurtigt tørre.

  -  2005-01-01 01:01:01
Super god - og rigtig lidt at gå til - der ikk andet at si´ end super duper

Maria  -  2005-01-01 01:01:01
Nemme at lave med børnene, og de smager rigtig godt.

  -  2005-01-01 01:01:01
Rigtig god opskrift - nem for børn

Kirsten  -  2005-01-01 01:01:01
Tip: I stedet for frugtfarve til glasuren, brug ren frugtsaft. Det er helt sikkert sundere, og giver også lidt ekstra smag!

pia  -  2005-01-01 01:01:01
super nemme-supre lækre